marți, 16 octombrie 2007

Mai stii sa RAZI?

Cand a fost ultima oara cand ai ras pana cand ai simtit ca nu mai poti respira?!?

eu aseara,.. dar am ras atat de mult ca pe bune de mai puteam respira.., intamplarea e super funny, zic eu,trebuia sa ma intalnesc cu o prietena sa mergem in parc , si ea stie ca at. cand facem chestia asta, mie imi place sa cumpar pufuleti, da pufuleti,si sa rontaim ..
si cum eu am ajuns prima , am zis hai sa iau 2 pungi, zis si facut..dar ma trezesc cu Simona cu alte 2 pungi de pufuletii....nu ma mai puteam opri din ras cand am vazut...ce inseamna sa cunosti pe cineva ...

Poate parea o prostioara , dar pe mine ma inveselit bine de tot.....realitatea trista este ca in ziua de azi am uitat sa radem cu pofta, sa radem din toata inima ca si cum nimic nu ar conta. Suntem prea grabiti, blazati sau frustrati incat uitam de frumusetea rasului din viata noastra. Pe multi dintre noi nu ne mai misca inocenta unui bebelus, veselia si galagia unui grup de adolescenti, fericirea emanata de un cuplu de indragostiti. Atunci cand toate acestea nu reusesc sa ne faca sa schitam un zambet cat de mic, inseamna ca noi avem o problema si nu cei din jur, pe care adesea ii judecam prea aspru pentru starea lor de bine sau poate cu putina invidie.

Cineva spunea mai demult ca : " at. când aveţi parte de artificii în viaţă, puteţi să vă aşezaţi liniştiţi pe jos în mijlocul drumului şi să savuraţi momentul."

Ar fi fain sa fie gasit un motiv de bucurie in orice,.. fie ca este vorba de melodia preferata pe care o auzim la radio/la mp3 player in drum spre serviciu, de tipul/a care ne-a zambit in timp ce stateam pe banca in parc, de bancul trimis pe mail de unul dintre colegi sau de faptul ca am gasit in sfarsit la librarie cartea pe care o cautam de atat vreme..e destul de simplu ..dc vrem sa vedem asta..


somn usor si vise placute..
Melodia de azi: " Alexandre Pires Feat. Gloria Estefan - Santo, Santo "

4 comentarii:

ElSpoc spunea...

Super tare.
Si ai dreptate.
Si pe aici cam lipseste rasul tau galagios.

smurf spunea...

ma bucur ca va lipseste rasul meu "colorat" si vesel...si nu galagios mai elspocule :P
stiu ca asa e../

ElSpoc spunea...

E colorat si vesel, dar e si galagios. degeaba te contrazici :)

smurf spunea...

ehhh..asta e ...ma suportati asa :)),,,.las ca stiu eu ca ma iubiti si asa..Iihihi