sâmbătă, 6 octombrie 2007

Iris


si am fost si la Iris 30.....
... si a fost super din anumite puncte de vedere., exceptand traficul infernal (lumea cobora de prin autobuze si o lua pe jos..de pe undeva de la Casa Scanteii, numai ca sa ajunga mai repede la concert).... si e destul de impresionant sa vezi o mare de oamenii cum se grabesc sa ajunga la un concert care poate nu e pe gusturile tuturor,,, din moment ce lumea in ziua de azi nu mai stie ce e ala un concert de calitate, un film vazut in cinematograf, o piesa de teatru faina , niste role in parc... sau si mai simplu o calatorie cu masina prin tara ,
.. organizarea a lasat mult de dorit, imbulzeala caracteristica "taranilor"...controlul abuziv, mitocania si lipsa de bun simt a celor care controlau biletele.. si nu numai

si acum vine partea faina, lucrurile faine:

.. pai muzica ...ca intotdeauna Iris face show, au fost invitatii pe masura , cu mici exceptii pe ici pe colo., ca de ex, trupa Truper, dc am retinut eu bine,,, la a carei aparitie am ras de ma tavaleam pe jos,, doamne solistu zici ca il strangea cineva de "instrumentul patologic" in asemenea hal putea sa urle si sa zbiere.
..Florin Chilian , ..Adi Despot ,,,Paula Seling..si multi altii au fost de mare exceptie...

..smecheria faina de la acest concert fu ca desi aveam bilet de " ne -vip-uri" am stat totusi in tribuna Vip-urilor :D,,cause i'm gorgeous si sa vazut excelent ,ca sa nu zic ca sa auzit super,,,iar avioanele ce aterizau in ceas de noapte pe aeroport au fost de mare efect .
A fost magnific...o adevarata terapie prin muzica, ....lucrul pe care il fac de fiecare data , la orice concert , indiferent de autorii, este ca macar la o melodie sa inchid ochii si sa savurez acel moment,,credeti-ma muzica se aude si mai ales se simte altfel.. simti ca plutesti si ca esti cu adevarat liber, vibreaza altfel muzica.
Mi-a mai fost dat sa vad asa o mare de oamenii doar la B'estival, ..la Rolling Stones, la Black Eyed Pyes ...si erau de la copii de 5-6 ani , pana la oamneii in etate ..

mda'' :P fu excelent cu toate ca am plecat inainte sa se termine..

2 comentarii:

Anonim spunea...

Bine ca nu ti-a placut tie Trooper !!! iti recomand ca, inainte sa tastezi ceva pe blog, sa te informezi. Si poate ai vrea sa asculti cateva melodii ale lor (se gasesc si pe site-ul lor si albumele se downloadeaza gratis), de exemplu: "Orizonturi", "Doar a mea", "Amintiri", "Tari ca muntii", "De la inceputuri" si multe altele.
Am fost si eu la Iris 30 de ani, dar in privinta concertului prefer sa comentez pe blogul meu.

smurf spunea...

foarte bine..bravo tie.
gusturile nu se discuta.